0 Items Política de compres - FATO

Aquesta política fa referència a les condicions relacionades amb l’acció de compra a través de la botiga en línia de FATO i les derivades que puguin sorgir d’aquesta.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat amb la qual es recullen i en cap cas l’usuari està obligat a facilitar-nos-les; no obstant això, els marcats amb un asterisc (*) són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.

Així mateix, l’usuari haurà de certificar que totes les dades que ens facilita són certes, veritables i pertinents per a la finalitat perquè se sol·liciten.

La nostra pàgina web recull les dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:
A l’enllaç ”Contactar” es pot sol·licitar qualsevol mena d’informació, aclariment o dubte.

Posem a la disposició dels usuaris diverses adreces de correu electrònic, amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol mena d’informació, aclariment o dubte. Si l’usuari inclou dades personals al seu correu electrònic, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar-les als nostres fitxers corresponents, si Josep Sendra Pino, en representació de www.fato.cat ho considerés convenient, i aquestes dades estaran regulades per les presents polítiques de privacitat.

Josep Sendra Pino, amb representació de www.fato.cat, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret i protecció de les dades de caràcter personal, i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat.

Els clients de la botiga on-line de FATO podran en tot moment exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho a l’adreça de correu electrònic hola@fato.cat o mitjançant el formulari d’enviament de la pròpia pàgina. També tenim a la seva disposició el número de telèfon 653 251 981 per contactar amb nosaltres.

 

PREUS

 

Tots els preus estan subjectes a IVA corresponent a cada producte i expressats en euros. FATO es reserva el dret a modificar els preus. La facturació es realitzarà sobre el preu vigent a la web en el moment de la comanda.

 

PAGAMENTS

 

Els pagaments es realitzaran de forma segura i amb la màxima confidencialitat a través de targeta de crèdit VISA o MASTERCARD, BIZUM i PAYPAL. Per pagaments mitjançant transferència bancària cal posar-se en contacte a través de l’adreça de correu hola@fato.cat , amb lo coworking del c/ Reus, s/n de Ginestar o trucant al +34 653 251 981.

 

TRANSPORTS

 

Com a norma general, els paquets s’envien dins de les 24 hores següents a la recepció del pagament, de dilluns a divendres.

El preu, amb independència del nombre de productes comprats és de   7,00€ IVA inclòs a Catalunya i de 12,10 € IVA inclòs a la resta d’Espanya exceptuant Illes Canàries, Illes Balears, Ceuta i Melilla per les quals s’haurà de consultar condicions.

En compres superiors a 100 €, IVA inclòs, en l’àmbit geogràfic de Catalunya i de compres superiors a 140 €, IVA inclòs, en l’àmbit de la península Ibèrica, el transport serà gratuït. Si heu optat per fer la recollida directament al quarter general de FATO, evidentment, el transports també són gratuïts.

No podem combinar dues comandes diferents, i les despeses d’enviament s’aplicaran per a cada un de manera individual. No ens fem responsables dels danys que pugui patir el teu paquet després de l’enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.
Los embalatges són resistents i les caixes són grans. Els teus articles estaran ben protegits.

 

DEVOLUCIONS

 

Què passa si el producte és defectuós o no coincideix amb el que has demanat?

Si hi ha hagut qualsevol problema en la recepció del paquet o no estàs satisfet amb el producte, posa’t en contacte directament amb les oficines a través del correu electrònic hola@fato.cat o telèfon +34 653 251 981. Intentarem trobar-hi una solució!

Disposes d’un termini de 15 dies a partir del dia de lliurament de la comanda per poder fer una devolució, sempre i quant aquesta tingui un motiu justificat. En cas que així sigui, nosaltres t’informarem del procediment a seguir per realitzar la devolució.

Si la devolució es deu a causes alienes a l’estat del producte i el seu correcte funcionament o està fora del període de desistiment de 15 dies, el client serà responsable de les despeses d’enviament. No obstant això, sempre intentarem trobar una solució si sorgeix algun problema després de la venda.

 

REQUISITS IMPORTANTS PER A CANVIS I DEVOLUCIONS

1) Tots los productes que enviem estan revisats, si detectem un mal us de la roba o ja s’ha utilitzat no us podrem gestionar la devolució de la vostra compra.

2) Lo canvi/devolució serà gratuït si es comprova que el malestat de la comanda no són per mal us del client. Les despeses d’enviament de la resta de canvis/devolucions hauran de ser assumits pel client amb un recàrrec de 12 euros per cada nou canvi/declaració sol·licitada. Per pagar aquest recàrrec enviarem al client un enllaç per fer el pagament i un cop rebut processarem el canvi/devolució.

xateja amb fato
1
Hola, necessites ajuda?
FATO*
Holi!